img

Sommer og krabbe

02.jul.2006 @ 12:11:53
Krabbe

Jakob på 6 år er godt fornøyd med fangsten


Sommerferien har startet godt. Det er massevis av krabber i teinene og vi eksperimenterer med ulike matretter av skalldyr. De første krabbene i sesongen smaker best naturell. Kokt i saltvann og fortært på terassen. Etterhvert blir vi mer avansert. Krabbe med cajun krydder. Krabbe med sitronpepper. Eller favoritten: Krabbe kokt med fersk ingefær. Det går også fint med en kinesisk versjon. Kokt hel i tykk ingefærsaus. Dette lærte vi av en kinesisk restauratør. Utrolig godt.

Krabbeguttene

Sigurd, Olai, Kristoffer; Andreas og Jakob har satt teiner. Bjørn Morten fanget et fin ål. Den skal varmrøykes.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1561514
hits