Dra til Sjøs

12.feb.2007 @ 09:18
messe4
Stemningen er god på Red Carpet kvelden før messe-åpning.
 

Denne uken er det klart for båtmesse i Bergen. Dra til Sjøs messen har vokst seg stor. Den skiller seg i form og innhold fra ”Sjøen for alle” på Lillestrøm.

Messen i Bergen er mer uformell og ligner litt på en gigantisk happening for båtfrelste.

Det starter allerede med ”Red Carpet” på onsdagskvelden.


Slitne messe-riggere, arrangører og yre båtkjøpere møtes over en halvliter eller fem sene kvelden før messens første dag. En flott tradisjon som har utløst mangt et båtkjøp de siste årene.


messe2 


Messen i Bergen skiller seg også ut gjennom en mer praktisk profil enn mange andre messer.

Det er færre sol og jåleprodukter og flere praktiske og nyttige ting. Det handler mer om godt tauverk og solide presenninger enn om solfaktor og åpne soldekk.

 

Messen i Bergen har vokst – og vokst. For to år siden var det flere utstillere enn plass. Det sanne kaos for utstillere og besøkende. I fjor ble det orden i sysakene – og messen ble bedre organisert og mer oversiktlig.

 Vestlandsprodusentene vet å utnytte messen til lanseringer og PR. I fjor hadde Askeladden kjempeshow med Z 8. Mange presenterer nye modeller. Og noen introduserer tradisjonelle ”østlandsbåter” i det røffere Vestlandsmarkedet. 

messe 5 

Askeladden lanserte Z8 med kjente ansikter og show i fjor.

Båtmessen i Bergen samler kystfolket. Fra Finnmark til Kristiansand. Folk som trenger båter til helårsbruk og som er spesielt på jakt etter praktiske båter.

 Dette er folk som vet å sette pris på en god båtprat og en fest. Det blir nok høy stemning og høy sigarføring på Red Carpet også i år. 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/4144047
hits